Home » Over MYH

Over MYH

Hallo Leuk dat je mijn site bezoekt.

Ik ben Carmela Ciadamidaro .

In maart 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en van mijn passie mijn werk gemaakt. Sinds die tijd breng ik met trots mijn eigen label uit 'Studio MYH'

Mijn label Studio My Home is ontstaan door de passie die ik heb voor verschillende materialen en stijlen. Met de combinatie van creativiteit en passie voor het interieur maak ik unieke producten.

Waarom mijn producten zo bijzonder en uniek zijn?

De meeste producten maak en ontwerp ik zelf en zijn nergens anders te koop! 
Ik maak veel gebruik van gebruikte materialen zoals: rest lapjes stoftextiel wol dat van oude t-shirts gemaakt is, glazen flessen, glazen groentepotten enz.
Stijlen en materialen combineren vind ik echt geweldig. De gebruikte materialen combineer ik met nieuwe materialen en stop ik oude stijlen in een nieuw jasje. Mijn style is eigenwijs, vrolijk en vaak niet alledaags.

Ik heb ook meubels die ik restyle. Hierbij moet je denken aan baby en kindermeubels,
meubels voor in de woonkamerhalslaapkamer of tuin
Het zijn over het algemeen kleine meubels zoals stoelenledikanten en kleine kasten.

Ik restyle meubels ook op maat. Meer informatie hierover vindt je op de home pagina

Mijn producten zijn duurzaamstoer en uniek te gelijk. En door hun tijdloze karakter blijven ze een aanwinst voor elke ruimte.

Met Studio MYH wil ik je meenemen in mijn wereld van creatieve interieurs, niet alledaagse materialen, bijzondere kleurcombinaties en bijzondere stijlen.
Ik wil met mijn label iets anders aanbieden dan de meeste woonsites en woonwinkels die veel te vinden zijn op internet en in de stad.

Ik vind het een uitdaging om je elke keer te verrassen met nieuwe itemskleuren en materialen
Doordat ik veel zelf maak heb ik geen grote voorraden. Alleen maar unieke stukken. Hierdoor blijft het aanbod leuk en wisselend.

Op zoek naar inspiratie, struin ik elke markt af en surf ik over het internet en kijk ik rond in de vele kringloopzaken, opzoek naar materialen en meubels.
Tijdens deze zoektocht stuit ik ook wel eens op mooie restpartijen die ik dan gewoon niet kan laten staan. 

 

Vanuit mijn woonplaats in Dordrecht trek ik er graag op uit met een volgeladen wagen op weg naar leuke creatieve en lifestyle markten. In 2020 wil ik weer op wat leuke markten gaan staan en hopelijk dan ook op een super leuke winkel op wielen! Meer hierover lees je allemaal in mijn blog en op de Facebook pagina.

Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond in de webshop en wie weet zien we elkaarnog eens op een markt!

Voor nu heel veel kijk/koop plezier!

Groetjes Carmela Ciadamidaro